700 εκ. δολάρια από τον ARABSAT για επενδύσεις στην HELLAS SAT.

0

φωτογραφία (2)

Σημαντικές προσωπικότητες του Αραβικού Κόσμου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HELLAS SAT – Εξαγγελία επενδυτικού προγράμματος 700 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ARABSAT για την επέκταση των δραστηριοτήτων της HELLAS SAT.

Έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία στη Λεμεσό της Κύπρου οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ARABSAT όπου λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις και για τη θυγατρική εταιρεία HELLAS SAT.  Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στο οποίο συμμετείχαν ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, τα μέλη των αντιπροσωπειών των Αραβικών Κρατών που συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, Βουλευτές και η Διοίκηση της ARABSAT και HELLAS SAT, ο Πρόεδρος της HELLAS SAT και CEO του ARABSAT Khalid Balkheyour αφού εξήρε τη σημαντική εμπορική επιτυχία που είχε η HELLAS SAT μέχρι σήμερα, εξήγγειλε επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων για την επέκταση των εργασιών της HELLAS SAT στην τροχιακή θέση των 39 μοιρών Ανατολικά.  Ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Συγκοινωνιών της Κύπρου κ. Τάσο Μητσόπουλο για τη στήριξη που παρέχεται στη HELLAS SAT από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Ο CEO της HELLAS SAT Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ARABSAT για την επιλογή της HELLAS SAT ως της πρώτης θυγατρικής εταιρείας του Οργανισμού και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι όλο το προσωπικό της HELLAS SAT θα εργαστεί για το καλό του ομίλου ARABSAT και της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, στο οποίο συμμετείχαν αντιπροσωπείες από εννέα χώρες του Αραβικού Συνδέσμου τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέϊτ, τη Λιβύη, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομμάν, το  Σουδάν, την Ιορδανία και  τη Μαυριτανία προχώρησε στην αναβάθμιση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της HELLAS SAT με τη συμμετοχή του Υπουργού Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Σαουδικής Dr. Riyadh Najm, του Προέδρου και CEO της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του Κατάρ Ooredoo Σεΰχη Saud bin Nasser ALThany, ο οποίος είναι και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας του Κατάρ και του κ. Said AlBahhar από την εταιρεία ETISALAT των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη όλων των αντιπροσωπειών στις εγκαταστάσεις του διαστημικού κέντρου της HELLAS SAT στην Κοφίνου.

Επίσκεψη στις Εγκαταστάσεις

Share.

Leave A Reply