Στην πώληση του 45,99% της RomΤelecom, εταιρεία η οποία ελέγχεται από τον όμιλο ΟΤΕ (κατέχει το υπόλοιπο ποσοστό και ασκεί και τη διοίκησή της) προχωρά το ρουμανικό δημόσιο. Όπως ανακοίνωσε η διαδικασία, η οποία επιχειρείται για τρίτη φορά, ξεκινά άμεσα με την πρόσληψη των αναγκαίων συμβούλων.

romtelecom-2

Από την πλευρά του ΟΤΕ σημειώνεται σχετικά ότι αναμένονται οι αποφάσεις της ρουμανικής κυβέρνησης για το θέμα ωστόσο παράλληλα τα αρμόδια στελέχη του θα συζητούν με τον υπουργό της Κοινωνίας της Πληροφορίας για τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες προκειμένου οι αποφάσεις να είναι προς όφελος όλων των πλευρών. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια και για την ενοποίηση της RomTelecom με την Cosmote Ρουμανίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply