Η πρώτη επίδειξη εσωτερικής πλοήγησης

0

SK-moveo-SNCF

Σε συνεργασία με την SNCF και SK Planet, η Movea κάνει επίδειξη μια λύσης πλοήγησης πεζών που λειτουργεί με ακρίβεια σε όλους τους εσωτερικούς χώρους- ακόμα και σε πολυόροφους, συμπεριλαμβανομένων των πινακίδων κατεύθυνσης των κλιμακοστασίων και τις κυλιόμενες σκάλες.

Με την ανάπτυξη ειδικών αλγορίθμων που αντισταθμίζει τις μαγνητικές διαταραχές και τη γυροσκοπική απόκλιση, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη θέση της συσκευής, η Movea έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο εκμετάλλευσης όλων των δεδομένων τοποθεσίας και και ένα λεπτομερές εσωτερικό πακέτο πλοήγησης.

Για να αποδείξει δυνατότητες πλοήγησης πεζών σε πολυδαίδαλους εσωτερικούς χώρους, Movea συνεργάστηκε με την SNCF, την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων της Γαλλίας, καθώς και την SK Telecom, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Νότιας Κορέας, για να ελέγξει την λύση εσωτερική πλοήγησης της στον πραγματικό κόσμο.

Σε δύο ξεχωριστά demos, ένα που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό Gare de Lyon στο Παρίσι  και το άλλο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ, οι χρήστες μπορούσαν να πλοηγηθούν με επιτυχία μέσα από δύο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς που εξυπηρετούν χιλιάδες ταξιδιώτες σε καθημερινή βάση.

Η Movea στηρίχθηκε αποκλειστικά για το Samsung Galaxy Nexus τηλεφώνου και τους ενσωματωμένους αισθητήρες του, για να καθοδηγήσει αποτελεσματικά τους χρήστες από το ένα σημείο στο άλλο, μέσω εσωτερικών διαβάσεων και δαιδαλώδεις διαδρόμους και επίπεδα προσβάσιμα με ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες.

Share.

Leave A Reply