Και ελληνική πλοήγηση στα Google maps

0

Εντάχθηκε και η Ελληνική γλώσσα στη mobile εφαρμογή πλοήγησης Google Maps, και έτσι ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να κοιτά συνεχώς την οθόνη για να ελέγχει τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει αλλά αρκεί να ακούει τις φωνητικές οδηγίες που πλέον τον οδηγούν προς τον προορισμό του.

google maps greece

Η εφαρμογή πλοήγησης χρησιμοποιεί τη σύνδεση στο Ίντερνετ μέσω κινητού τηλεφώνου για να παρέχει τους πιο πρόσφατους χάρτες και οδηγίες καθοδήγησης. Οι χάρτες  πλοήγησης της Google ενημερώνονται συνεχώς με τα πιο πρόσφατα δεδομένα, απαλλάσσοντας τους χρήστες από την ανάγκη να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους.

Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η ‘Πλοήγηση’ στους Χάρτες Google επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή ‘Πλοήγηση’ υιοθετεί πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ορόσημων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.

Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα της φωνητικής πλοήγησης στο Google Maps, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω εκτός από την αναζήτηση της πιο πρόσφατης έκδοσης των χαρτών τόσο στο Google Play όσο και στο App Store της Apple.

Share.

Leave A Reply