Η Eutelsat Communications, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Telekom Slovenije, κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στη Σλοβενία, ώστε να προσφέρουν δορυφορικές ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας σε περίπου 90.000 νοικοκυριά, τα οποία βρίσκονται εκτός κάλυψης του επίγειου ευρυζωνικού δικτύου.

Eutelsat-slovenia

Η νέα δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία που παρέχεται στους καταναλωτές μέσω του High Throughput δορυφόρου KA-SAT της Eutelsat, θα δώσει τη δυνατότητα στην Telekom Slovenije να προσφέρει πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως 18 Mbps download και 6 Mbps upload ακόμα και στα πιο απομονωμένα σπίτια στις αγροτικές περιοχές της χώρας. Η πρόσβαση στην υπηρεσία εξασφαλίζεται μέσω ενός εύκολου στην εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου μικρής διαμέτρου (77cm) και ενός μόντεμ.

Η Telekom Slovenije παρέχει υψηλής τεχνολογίας κινητή, σταθερή και IP επικοινωνία, multimedia περιεχόμενο και υπηρεσίες που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες. Οι εταιρείες Mobitel και SiOL της Telekom Slovenije αποτελούν συνώνυμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κινητής και ευρυζωνικής επικοινωνίας, πάντα φιλικών προς το χρήστη.

Ο Simon Furlan, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Telekom Slovenije δήλωσε: «Η πρόσβαση σε γρήγορο Internet είναι πλέον μια απαραίτητη υπηρεσία για τους καταναλωτές, καθώς παρέχει πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και τις δημόσιες υπηρεσίες. Με αυτή τη συμφωνία εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας αξιόπιστες ευρυζωνικές υπηρεσίες άμεσα, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν μένουν».

Ο Jean-François Fenech, Γενικός Διευθυντής της Eutelsat Broadband, πρόσθεσε: «Η δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία της Eutelsat σχεδιάστηκε ακριβώς για να βοηθήσει τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ευρώπη να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ενιαία λύση για υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, σε όποιο σημείο κι αν κατοικούν. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Telekom Slovenije επέλεξε την υπηρεσία της Eutelsat, ώστε να συμβάλλει στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος για τους κατοίκους τις Σλοβενίας που παραμένουν ψηφιακά αποκλεισμένοι».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply