Το www.getitnow.gr, βραβεύθηκε στην κορυφαία κατηγορία «Εμπειρία Πελατών (Customer Experience, στα EVolution Awards, που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές ηλεκτρονικού επιχειρείν, ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2011 από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Το www.getitnow.gr  βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μέσα σε 15 μόλις μήνες λειτουργίας του site, για την ποιότητα που προσφέρει στην εξυπηρέτηση των πελατών του. Κύρια χαρακτηριστικά είναι τα μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα, Video Reviews”, ενώ επιπλέον, έχει καθιερώσει πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως: αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς αγοραστές, Premium Delivery, Live Help 24/7, Get Alert και μια  πληθώρα ακόμα εφαρμογών που έχουν φέρει την εταιρεία στη πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών στις on line αγορές, έχοντας κερδίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες πανελλαδικά.

Ο Head of Marketing της Digital Shopping κύριος Νίκος Βαρβαδούκας, δήλωσε σχετικά: «Μετά τη διάκριση του www.getitnow.gr στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών τον Ιούλιο του 2011, ακόμα ένα βραβείο αποδεικνύει έμπρακτα το πάθος και την αφοσίωση όλης της ομάδας για τον ενθουσιασμό των πελατών μας. Θέσαμε υποψηφιότητα μόνο στην κατηγορία “Εμπειρία Πελατών”, καθώς θεωρήσαμε πως αντικατοπτρίζει απόλυτα την στρατηγική μας, που είναι να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες και απαράμιλλη ποιότητα εξυπηρέτησης σε κάθε επισκέπτη μας. Η κάθε επιβράβευση αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση προς το όραμά μας»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply