Προχωρά η διαδικασία στην Romtelecom

0

Προχωρούν οι διαδικασίες για την είσοδο της Romtelecom στο χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου και της συγχώνευσης της με την Cosmote. Η ρουμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα επέλεξε την PricewaterhouseCoopers ως σύμβουλο της στη σχετική διαδικασία, η οποία, όπως όλα δείχνουν θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2012. Προσφορές για την ανάληψη του ρόλου του συμβούλου της ρουμανικής κυβέρνησης είχαν υποβάλλει ακόμη KPMG Romania, η Deloitte, η Bostina and Associated SPRL και η REFF & Associated SCA, αλλά η πρόταση που κατέθεσε η PwC συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ ελέγχει το 54% της Romtelecom, ενώ στην Cosmote Romania μέτοχοι είναι η Cosmote με 70% και η Romtelecom με 30%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply