Ο Λ. Κανέλλος πρόεδρος του BEREC

0

Πρόεδρος του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστικών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) θα είναι το 2013 ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), δρ. Λεωνίδας Κανέλλος, ο οποίος έλαβε και τα σχετικά συγχαρητήρια από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη. Η ΕΕΤΤ διεκδίκησε και πέτυχε την προεδρία στις εκλογές που έγιναν την περασμένη στο πλαίσιο της συνόδου του BEREC στο Βουκουρέστι. Το BEREC είναι ουσιαστικά ο «σύνδεσμος» των ρυθμιστικών αρχών των 27 κρατών – μελών της ΕΕ για την τηλεπικοινωνιακή αγορά και ο στόχος του είναι η δημιουργία ενός ενιαίου ρυθμιστικού περιβάλλοντος. Η επιλογή του δρ. Κανέλλου χαρακτηρίζεται ως απόδειξη του κεντρικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στα ευρωπαϊκά δρώμενα, ακόμη και υπό τις παρούσες συνθήκες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply