Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τον ΟΤΕ

0

Τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω της ιστοσελίδα www.ote.gr εμπλουτίζει ο ΟΤΕ. Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Online Eνεργοποίηση Ψηφιακών Ευκολιών οι πελάτες μπορούν με ένα κλικ στον υπολογιστή τους να έχουν τον έλεγχο των ψηφιακών ευκολιών τους και να ενεργοποιούν μέσω internet τις ψηφιακές ευκολίες, που τους ενδιαφέρουν, στο τηλέφωνό τους.

Μέσα από το www.ote.gr/My e-Services/My e-care, οι πελάτες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των ψηφιακών ευκολιών και της σύνδεσής τους από τον υπολογιστή και μπορούν να βλέπουν, οποτεδήποτε θελήσουν, πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της τηλεφωνικής τους σύνδεσης, όπως:

•           Ενεργοποιημένες ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση/εκτροπή κλήσεων, προσωπικός τηλεφωνητής, φραγή εξερχόμενων κλήσεων, απόκρυψη καλούντος κ.α.),

•           Πληροφορίες για το πακέτο Conn-x (ταχύτητα, διάρκεια),

•           Τύπος σύνδεσης (PSTN, ISDN, BRA),

•           Γενικά στοιχεία σύνδεσης (διεύθυνση, ΑΦΜ κ.λ.π.).

Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα σε όλους τους χρήστες Μy e-Bill & My e-Care.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply