Σημαντική διάκριση απέσπασε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του  Ομίλου GLOBO,  στο πλαίσιο ειδικής τελετής για τα βραβεία Κούρος 2011, που κάθε χρόνο αναδεικνύουν – βάσει αυστηρών κριτηρίων- τους κορυφαίους επιχειρηματίες για την καινοτομική τους δράση, την εξωστρέφεια, τη διεθνή επέκταση, την πράσινη επιχειρηματικότητα αλλά και κοινωνική προσφορά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαδημητρακόπουλος παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, το βραβείο της Ανάπτυξης και Καινοτομίας, γεγονός που αποδεικνύει τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου GLOBO και τη διάκρισή της στο χώρο του καινοτόμου επιχειρείν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα, όσο και για τη μεγάλη οικογένεια της GLOBO η διάκριση με το βραβείο ‘’ΚΟΥΡΟΣ 2011’’ για τον τομέα της Ανάπτυξης και Καινοτομίας, καθώς αντανακλά στις συντονισμένες προσπάθειες, τη συστηματική δουλειά, τη δίψα για καινοτομία και πρωτοπορία και εν τέλει την αποτελεσματικότητα που διακατέχει όλους εμάς στην GLOBO».

Τα βραβεία ‘’ΚΟΥΡΟΣ 2011’’ διοργανώθηκαν για 17η συνεχή χρονιά από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και η επιλογή των βραβευθέντων στηρίζεται σε μια σειρά αυστηρών κριτηρίων που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι. Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply