Βραβείο Ε.Κ.Ε. για τη Vodafone από το ΕΒΕΑ

0

Η Vodafone τιμήθηκε με το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» από το ΕΒΕΑ, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γλαύκος Περσιάνης.

Η Vodafone, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, επενδύει συστηματικά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αφορά στο σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας.

Ο κ. Περσιάνης δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό είναι ένα επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουμε καθημερινά όλοι οι άνθρωποι της Vodafone, ώστε να διασφαλίζουμε ότι η εταιρεία μας λειτουργεί υπεύθυνα απέναντι στους εργαζομένους μας, την κοινωνία και το περιβάλλον. Υλοποιούμε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας και αξιοποιούμε την τεχνολογία μας προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και του περιβάλλοντος. Δεσμεύομαι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Τα Βραβεία διοργανώνονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) από το 1996 σε ετήσια βάση. Σκοπός του θεσμού είναι η επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και η ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, με την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply