Συνεργασία Public με ΑΙΤ

0

Τα καταστήματα Public ενώνουν τις δυνάμεις τους με το AIT (Athens Information Technology) και ενισχύουν το τμήμα τεχνολογίας, ανταλλάσοντας τεχνογνωσία και δημιουργώντας συνέργειες σε ανάλογα θέματα, πάντα με στόχο την αποτελεσματικότερη και εγκυρότερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Το ΑΙΤ αποτελεί διεθνές, μη κερδοσκοπικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο (www.ait.gr). Σε αυτό το πλαίσιο παρέχει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και τίτλους σπουδών (Bachelor, Master και PhD) ενώ παράλληλα υλοποιεί προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Η συνεργασία των Public με το ΑΙΤ, ενισχύει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες των καταστημάτων της αλυσίδας, μετατρέποντας το ήδη εξειδικευμένο προσωπικό τους, σε αρωγό έγκυρης πληροφόρησης γύρω από θέματα υπεύθυνης χρήσης της τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίζεται μια σειρά σεμιναρίων με διαφορετικές θεματικές ενότητες το καθένα.

Το ξεκίνημα θα γίνει τον Οκτώβριο με την πρώτη συνάντηση να επικεντρώνεται στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό ενώ θα ακολουθήσουν τα παρακάτω σεμινάρια:

  • Games for Good
  • Τέχνη και Τεχνολογία
  • Ορθή και ασφαλής χρήση του internet και της τεχνολογίας για γονείς
  •  Νέες τάσεις στην τεχνολογία
  •  Ψηφιακές Πόλεις (Digital Cities)
  •  Το σπίτι του μέλλοντος (ευφυή και αυτόνομα συστήματα)
  • Disruptive innovation (συσκευές που άλλαξαν τον κόσμο)

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply