Σε υψηλές τιμές θα έλθει στην Ελλάδα το iPhone 4S

0

Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα θα κινείται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, το κόστος απόκτησης του επερχόμενου iPhone 4S, του νέου «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου της Apple, όσον αφορά στην Ελλάδα. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στα ελληνικά καταστήματα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και εκτιμάται ότι η ακριβή έκδοση των 64GB, θα κινείται στα επίπεδα των 900 ευρώ.

πίσημη ενημέρωση για την οριστική ημερομηνία διάθεσης και την τιμή πώλησης του iPhone 4S δεν υπάρχει. Από τη στιγμή όμως, που έχουν γίνει γνωστές οι τιμές στις ΗΠΑ και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, οπότε, με βάση την πολιτική που ακολουθεί η Apple, μπορεί να γίνει η σχετική αναγωγή.

Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ, το iPhone 4S, χωρίς σύνδεση συμβολαίου, θα κοστίζει 649 δολάρια στην έκδοση με μνήμη 16 GB, 749 δολάρια για την έκδοση των 32 GB και 849 δολάρια για την έκδοση των 64 GB.

Επίσης στο γαλλικό Apple Store, οι τιμές είναι, 629 ευρώ για την έκδοση με τα 16 GB, 739 ευρώ για την έκδοση με τα 32 GB και 849 ευρώ για την έκδοση με τα 64 GB. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και μάλλον θα είναι περίπου οι ίδιες σε όλη την Ευρώπη με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου λόγω υψηλότερου ΦΠΑ (23%) και μεταφορικών θα είναι λίγο υψηλότερες, όπως συμβαίνει τόσο με το iPhone 4 όσο και με το iPad 2.

Με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία, θα πρέπει να αναμένουμε την έκδοση των 16 GB σε επίπεδο κοντά στα 700 ευρώ (το iPhone 4 με 16 GB είναι στα 672 ευρώ), εκείνη των 32 GB να κινείται πάνω από τα 800 ευρώ (το αντίστοιχο iPhone 4 είναι στα 792 ευρώ) και η μεγάλη έκδοση των 64 GB μάλλον θα αγγίξει τα 900 ευρώ χωρίς να αποκλείεται και να τα ξεπεράσει.

Παρά τις υψηλές τιμές, παράγοντες της αγοράς θεωρούν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι την πρώτη ημέρα διάθεσης, θα υπάρχουν μεγάλες ουρές στα καταστήματα που θα το έχουν προς πώληση.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply