«Πράσινο φως» για Microsoft-Skype

0

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε την έγκριση της για την εξαγορά της Skype από την Microsoft (ύψους 8,5 δισ. δολαρίων), οπότε, η συμφωνία, έχοντας πάρει και την έγκριση των αμερικανικών αρχών ανταγωνισμού, μπορεί πλέον να υλοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της Microsoft και ενδεχομένως ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της εταιρείας, η οποία έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια. Αυτά αφορούν κυρίως την ενσωμάτωση του Skype στο Xbox, στην τηλεόραση, στα smartphones, στα tablets και άλλες συσκευές. Όσον αφορά στα PC, ούτως ή άλλως το Skype είναι εγκατεστημένο σε πολύ μεγάλο αριθμό υπολογιστών, ενώ υπάρχουν plug-ins για το Office και τους δημοφιλέστερους web browsers.

Η εξαγορά επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στην Microsoft να αποκτήσει έρεισμα στην αγορά των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, όπου ήδη βρίσκεται η Google. Ο ανταγωνισμός των δύο κολοσσών, θα έχει ενδιαφέρον και θα δούμε εξελίξεις τους επόμενους μήνες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply