Η Samsung Electronics Hellas, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, υποστήριξε τον πιο θηλυκό και premium αγώνα δρόμου, το επετειακό Ladies Run. Για μία ακόμη φορά, η Samsung έδωσε δυναμικό παρόν στη διοργάνωση με τις τελευταίες καινοτομίες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy και ένα εντυπωσιακό 360ο video booth. Παράλληλα, για τις runners του αγώνα που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις κατάταξης, χάρισε το νέο Samsung Galaxy Watch5 και τα Galaxy Buds2 Pro.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung στο Sponsor’s Village, οι συμμετέχουσες του Ladies Run γνώρισαν τις πιο πρόσφατες Samsung Galaxy συσκευές που αναβαθμίζουν την αθλητική δραστηριότητα:

  • το εντυπωσιακό αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 που συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας και υψηλή αισθητική ενώ, χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του χωράει παντού
  • το νέο smartwatch της Samsung, Galaxy Watch5 Pro που συμβάλλει στην επίτευξη των καθημερινών στόχων και παρέχει ολιστική εικόνα της ευεξίας του χρήστη
  • τα Galaxy Buds2 Pro, που με τον premium και άνετο σχεδιασμό τους, προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία ήχου, κάνοντας κάθε προπόνηση διασκεδαστική.

Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή αψίδα της Samsung, που είχε τοποθετηθεί στην αφετηρία της διαδρομής. Οι συμμετέχουσες δρομείς έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης. Από την πλευρά της η Samsung, ως σταθερός υποστηρικτής του Ladies Run, ενθαρρύνει τις γυναίκες να ξεπερνούν τα όρια τους μέσα από τον αθλητισμό και να θέτουν ακόμη υψηλότερους στόχους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.