Οι σαρωτές της Epson διακρίθηκαν με επτά βραβεία DataMaster Lab

0

Η Epson διακρίθηκε με επτά βραβεία DataMaster Lab 2022 μετά από αυστηρές δοκιμές που διενήργησε ο επιφανής ανεξάρτητος οίκος δοκιμών, DataMaster Lab, αποδεικνύοντας την ποιότητα και τη χρηστικότητα των προϊόντων της. Αυτά τα βραβεία συμπίπτουν με τη στιγμή που η ψηφιοποίηση εγγράφων κερδίζει δυναμική, υποστηρίζοντας απομακρυσμένα και υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας και βελτιώνοντας τη ροή εργασίας, αλλά και την ασφάλεια των εγγράφων.

Τα προϊόντα της Epson διακρίθηκαν για την υπεροχή τους σε κατηγορίες, όπως «Βέλτιστη ποιότητα εικόνας», «Ευκολότερο στη χρήση» και «Καλύτερη εμπειρία χρήστη», αποδεικνύοντας πως καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των χρηστών, όσο και στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Οι σαρωτές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

  • Epson DS-360W      Βέλτιστη ποιότητα εικόνας / αναλογία μεγέθους αρχείου
  • Epson DS-730N       Βέλτιστη ποιότητα εικόνας / αναλογία μεγέθους αρχείου
  • Epson DS-32000     Βέλτιστη ποιότητα εικόνας / αναλογία μεγέθους αρχείου
  • Epson DS-30000     Βέλτιστη ποιότητα εικόνας / αναλογία μεγέθους αρχείου
  • Epson DS-730N       Καλύτερη εμπειρία χρήστη
  • Epson DS-32000     Ευκολότερος στη χρήση σαρωτής
  • Epson DS-30000     Ευκολότερος στη χρήση σαρωτής

Η κα Wiebke Bird, της Epson Europe, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί από έναν τόσο αναγνωρισμένο και αυστηρό οίκο δοκιμών, επαληθεύοντας την επιχειρηματική αξία που αυτά προσφέρουν αλλά και την απλότητα χρήσης τους στη ροή εργασιών»

Εξετάζοντας την ποιότητα της εικόνας, ο κος Edward Bilson, της DataMaster, είπε: «Οι περισσότεροι κατασκευαστές εξοπλισμού απεικόνισης παρέχουν τα μέσα για τη συμπίεση αρχείων, τα οποία μπορούν να μειώσουν το μέγεθός τους -και το κόστος αποθήκευσης τους- κατά δέκα φορές ή ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, η ποιότητα των εικόνων μπορεί συχνά να χαθεί στην προσπάθεια να γίνουν τα αρχεία όσο το δυνατόν μικρότερα. Οι νικητές αυτού του βραβείου είναι σαρωτές που δημιουργούν μικρά σε μέγεθος αρχεία pdf, τα οποία είναι οικονομικά για αποθήκευση στο cloud, ενώ εξακολουθούν να εγγυώνται την αξία του περιεχομένου τους.»

Όταν ρωτήθηκε για τους νικητές της «Καλύτερης εμπειρίας χρήστη», ο κος Bilson δήλωσε: «Οι σαρωτές που κέρδισαν αυτό το βραβείο έχουν ένα ευρύ και διαισθητικό φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργιών, και επίσης χειρίζονται πολύ καλά το πρωτότυπο περιεχόμενο – σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μηχανήματα στις ίδιες δοκιμές που διεξήχθησαν στο ανεξάρτητο εργαστήριο DataMaster Lab. Οι χρήστες αυτού του εξοπλισμού θα είναι πιο παραγωγικοί!».

Share.

Comments are closed.