Παραμένοντας πιστή στους στόχους και τη δέσμευση ικανοποίησης των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση πόρων και ενέργειας η ER-LAC αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective SFA προσφέροντάς πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Η ER-LAC με περισσότερα από 50 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης παρουσίας στην παραγωγή και διάθεση χρωμάτων, βερνικιών & προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που αντιλαμβάνεται τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και αξιοποιεί έγκαιρα τα αποτελέσματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Σύμβολον Πληροφορική.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.