Η διαχείριση Wi-Fi προστέθηκε στο Cloud της Watchguard επιτρέποντας στους MSP να απλοποιούν τις υπηρεσίες ασφαλείας

0

Η WatchGuard Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια και τη νοημοσύνη του δικτύου, τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA), την προηγμένη προστασία τελικού σημείου και το ασφαλές Wi-Fi, ανακοίνωσε σήμερα το Wi-Fi στο WatchGuard Cloud, μαζί με μια σειρά σημείων πρόσβασης με δυνατότητα Wi-Fi 6 (APs). Η προσθήκη Wi-Fi στο WatchGuard Cloud προσφέρει ενοποίηση μεταξύ πλατφορμών και κεντρική διαχείριση όλων των προϊόντων της WatchGuard, απλοποιώντας δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργάτες αγοράζουν, αναπτύσσουν και διαχειρίζονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της WatchGuard, ενώ τα νέα APs παρέχουν στους πελάτες βελτιωμένη συνδεσιμότητα, απόδοση και την καλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία τους.

«Η αγορά των MSP συνεχίζει να αναπτύσσεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς, ωθώντας τους συνεργάτες να αναζητούν κεντρικές λύσεις που απλοποιούν την ανάπτυξη και τη διαχείριση για τους πελάτες, παρέχοντας παράλληλα τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Το Wi-Fi στο WatchGuard Cloud – και τα νέα σημεία πρόσβασης (AP) – δίνουν στους συνεργάτες τη δυνατότητα να τοποθετούν το Wi-Fi- ως υπηρεσία για πελάτες και να το ενσωματώνουν με το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ασφαλείας μας, όπως το firewall, την προστασία τελικού σημείου, MFA και άλλα », δήλωσε ο Andrew Young, Senior Vice President of Product Management της WatchGuard. «Το Wi-Fi είναι αναπόσπαστο μέρος της Ενοποιημένης Πλατφόρμας Ασφαλείας μας και τώρα που είναι ενσωματωμένο με το WatchGuard Cloud, θα βοηθήσει στην περαιτέρω κλιμάκωση της επιχειρηματικής ανάπτυξης για τους MSPs και την περαιτέρω μείωση εξόδων.”

Το WatchGuard Cloud βοηθά τους παρόχους λύσεων που έχουν δυσκολευτεί να εργαστούν σε διάφορα συστήματα διαχείρισης να αναπτύξουν και να διαχειριστούν την ασφάλεια των πελατών. Μια πρόσφατη έρευνα στελεχών MSP, διαπίστωσε ότι το 95% θεώρησε ότι η διατήρηση πολλαπλών σημείων σύνδεσης μειώνει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της ασφάλειας των πελατών τους. Το Wi-Fi στο WatchGuard Cloud και η εμπειρία “single pane of glass” της Unified Security Platform™ της WatchGuard μειώνει δραματικά τις επιβαρύνσεις πληροφορικής και βελτιώνει τη συνολική χρηστικότητα, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος υποδομής.

Τα νέα σημεία πρόσβασης (APs) της WatchGuard παρέχουν τεχνολογία επόμενης γενιάς για μελλοντικές δοκιμές ανάπτυξης. Η κυκλοφορία των AP130, AP330, και AP430CR έρχεται καθώς η διαθεσιμότητα συσκευών με δυνατότητα Wi-Fi 6 συνεχίζει να αυξάνεται. Με υποστήριξη για WPA3, το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης, και τεχνολογία αιχμής Wi-Fi 6, αυτά τα νέα σημεία πρόσβασης είναι ιδανικά για μικρές έως μεσαίες εταιρείες και κατανεμημένους εταιρικούς πελάτες που αναζητούν την πιο ασφαλή διαμόρφωση Wi-Fi.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Wi-Fi στο WatchGuard Cloud περιλαμβάνουν:

  • Μια πλατφόρμα με πολλαπλές εφαρμογές – Μια ενιαία πραγματική πλατφόρμα cloud μειώνει την πολυπλοκότητα της διαχείρισης πολλαπλών υπηρεσιών για τους πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει απλοποιημένη διαχείριση, εξάλειψη φυσικής ή εικονικής υποδομής, επιτάχυνση της ενσωμάτωσης, βελτιστοποίηση της συντήρησης και πολλά άλλα.
  • Δυνατότητες πολλαπλών επιπέδων και πολλαπλών κατόχων – Διαχειριστείτε, διαμορφώστε και αναφέρετε τη συνδεσιμότητα και την απόδοση Wi-Fi για κάθε πελάτη από μία πλατφόρμα με ένα ενιαίο σημείο επαφής. Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενα μοντέλα εσόδων, μετρήστε την αξία των ευέλικτων επιλογών πληρωμής και επιλέξτε συμπληρωματικά μοντέλα από τα προγράμματα της WatchGuard FlexPay.
  • Αναφορές και ορατότητα – Πλήρης εικόνα για κρίσιμες πληροφορίες, όπως η κάλυψη ισχύος σήματος, η κατανάλωση εύρους ζώνης ασύρματου πελάτη, η χρήση του σημείου πρόσβασης και η διανομή του πελάτη.
  • Δικτύωση και αντιμετώπιση προβλημάτων – Εντοπίστε αστοχίες και ανωμαλίες και άλλα ζητήματα συνδεσιμότητας.
  • Ασφάλεια – Πρότυπα ασφάλειας Wi-Fi εταιρικής ποιότητας, κρυπτογράφηση WPA3, προστατευμένα πλαίσια διαχείρισης, έλεγχος ταυτότητας RADIUS, ασφαλής διοχέτευση VPN και πολλά άλλα.
  • Captive PortalΠαραδίδεται από μια προσαρμοσμένη branded πύλη υποδοχής για να ταιριάζει με τις οδηγίες branding των εταιριών, και να διακόπτει την πρόσβαση στο δίκτυο από συσκευές πελατών /ξένων, μέχρι οι χρήστες να αποδεχθούν τους όρους και τις προϋποθέσεις σύνδεσης.
  • Πρόσθετες ενσωματώσεις – Καλύτερες και ταχύτερες ενσωματώσεις με το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων της WatchGuard. Διαθεσιμότητα API για δεδομένα πελατών, όπως άδεια χρήσης, λήξη και απόθεμα μέσω του WatchGuard Cloud που επιτρέπει την ενοποίηση με πλατφόρμες διαχείρισης τρίτων.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των AP130, AP330, και AP430CR της WatchGuard περιλαμβάνουν:

  • Τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας Wi-Fi – κρυπτογράφηση OWE και WPA3 σε όλα τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi 6 της WatchGuard
  • Τεχνολογία WiFi 6 επόμενης γενιάς – Αυξήστε την ταχύτητα, την απόδοση και τη συνδεσιμότητα, με ταυτόχρονη μείωση της συμφόρησης και παρέχοντας μια πιο ασφαλή εμπειρία Wi-Fi για εταιρικούς ή απομακρυσμένους χρήστες δικτύου. Απλοποιήστε τις αναβαθμίσεις με ανάπτυξη zero touch και οπισθοδρομική συμβατότητα με υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

«Όσον αφορά την ασφάλεια, οι πελάτες μας θέλουν μια απρόσκοπτη εμπειρία. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί όταν τοποθετούμε στρώσεις και προσπαθούμε να κλιμακώσουμε ένα ασφαλές Wi-Fi, και πλέον έχει γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο καθώς οι πελάτες μας άρχισαν να βασίζονται σε απομακρυσμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η προσθήκη του Wi-Fi στο WatchGuard Cloud και τα νέα σημεία πρόσβασης Wi-Fi 6, αλλάζουν το παιχνίδι για τους πελάτες μας και εμάς», δήλωσε ο Luis Gimenez, Director of Technology στην SPW. «Τώρα έχουμε μια ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας που δεν είναι μόνο ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε και να διαχειριζόμαστε τα πάντα από έναν κεντρικό πίνακα εργαλείων. Αυτό όχι μόνο απλοποιεί το μοντέλο μας, αλλά μας βοηθά να παρέχουμε καλύτερη ασφάλεια και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.»

Η WatchGuard θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον υπάρχον εξοπλισμό Wi-Fi. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Wi-Fi στο WatchGuard Cloud και τη νέα σειρά σημείων πρόσβασης – APs, κάντε κλικ εδώ.

Share.

Comments are closed.