Δωρεάν webinars και online workshops από την PeopleCert Education

0

Η PeopleCert Education, o φορέας που κατ’ ουσία σύστησε στην Ελλάδα τα Coding Bootcamps, συνεχίζει την προσπάθειά της να γνωρίσει τη δυνατότητα της ταχύρρυθμης ψηφιακής εκπαίδευσης στο ελληνικό κοινό. Σ΄ έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτητα, η απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων αποτελεί σημαντικό εφόδιο επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Για το λόγο αυτό, μέσα από μια σειρά δωρεάν webinars και online workshops, η PeopleCert Education παρουσιάζει τις δυνατότητες που έχουν οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, παρούσας καριέρας και εκπαιδευτικής καταβολής να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές τους γνώσεις και να μάθουν Προγραμματισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει εβδομαδιαία webinars και online workshops με ουσιαστικό στόχο τη βασική εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε μια σειρά από τεχνολογίες, όπως το web programming, game development και frontend technologies, HTML, CSS και JavaScript. Επιπλέον, παρουσιάζει την ακαδημαϊκή και business development ομάδα της προσφέροντας καθοδήγηση και πολύτιμες συμβουλές σε όλους όσους επιζητούν να μάθουν τις προοπτικές μιας καριέρας στον Προγραμματισμό.

Για το μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 με θεματολογία: “Introto Front-end technologies”
  • 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 με θεματολογία: “A day in the life of a software developer”
  • 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 με θεματολογία: “Introto Web Programming ”
  • 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 με θεματολογία: “Introto JavaScript”

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ΜS Teams.

Share.

Comments are closed.