Η Specisoft προμηθεύει το λογισμικό BPLAN – Business Plan στο Πανεπιστήμιο Πατρών

0

To Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας προμηθεύτηκε το λογισμικό BPLAN – Business Plan της Specisoft.

Ειδικότερα, το λογισμικό Business Plan της Specisoft χρησιμεύει στην δημιουργία πολυετών επιχειρησιακών σχεδίων και προϋπολογισμών, με τελικό αποτέλεσμα πολυσέλιδο τεύχος, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, με τα πλήρη στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου, κείμενα, υπολογισμούς και γραφικά, αυτόματα παραγόμενου βάσει ενσωματωμένου προτύπου, έτοιμο προς χρήση.

Το λογισμικό BPLAN – Business Plan, πέρα από την καθ’ αυτό λειτουργία του, εξυπηρετεί και στη λήψη δανείου από τράπεζες, στον σχεδιασμό νέας επιχείρησης, στην εισαγωγή νέου προϊόντος στην επιχείρηση, στις αποφάσεις επιχειρηματικών ανοιγμάτων, στην αξιολόγηση της πορείας της επιχείρησης καθώς και σε άλλες περιπτώσεις. Η Specisoft έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας που έχουν επιλέξει και εγκαταστήσει το συγκεκριμένο λογισμικό αποδεικνύοντας ότι η εταιρία μέσω των προϊόντων της ενσωματώνει όλη την απαιτούμενη γνώση στην δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων.

Το σύνολο των λογισμικών που προσφέρει η Specisoft στην αγορά διακρίνονται για την υψηλή επαγγελματική επάρκεια που τα χαρακτηρίζει καθώς ενσωματώνουν την εμπειρία που έχει αποκτηθεί μέσα από συνεργασίες με περισσότερους από 2.000 Οικονομικούς Διευθυντές και Συμβούλους πελάτες της εταιρίας.

Share.

Comments are closed.