Η Office Line στην κορυφή κατακτώντας το Microsoft Country Partner of the Year

0

Η Office Line κατέκτησε το βραβείο «Microsoft Country Partner of the Year 2019» για την Ελλάδα. Η εταιρεία διακρίθηκε σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε όλους τους συνεργάτες της Microsoft για την υπεροχή και την καινοτομία, που επέδειξε στην υλοποίηση λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες Azure Cloud.

«Είμαστε περήφανοι που η Microsoft απένειμε στην Οffice Line το βραβείο του καλύτερου συνεργάτη για την Ελλάδα. Οι συνεχόμενες επενδύσεις μας στις τεχνολογίες Μicrosoft και η στρατηγική ανάπτυξης της πολυετούς μας συνεργασίας, έφεραν σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση χρήσης των Microsoft Cloud υπηρεσιών στην αγορά. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε την υλοποίηση εξαιρετικών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στην αγορά, που βασίζονται σε καινοτόμες υπηρεσίες Cloud.» Ανέφερε σχετικά ο Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Οffice Line.

Η Office Line κατέλαβε αυτή την τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 2,900 συμμετέχοντες από 115 χώρες παγκοσμίως,  για τις καινοτόμες  λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει καθώς και την θεαματική της απόδοση ως εταίρος και συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα.

Αυτό το βραβείο καταδεικνύει περίτρανα τη μοναδική ικανότητα της Οffice Line να αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις σε όλα τα πεδία τεχνολογικής δράσεις, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες του παγκόσμιου βεληνεκούς πελατολογίου που διαθέτει.

«Είναι τιμή μας που αναγνωρίζουμε την Οffice Line ως Microsoft Country Partner of the Year», δήλωσε η Gavriella Schuster, αντιπρόεδρος της One Commercial Partner, Microsoft «Η Office Line αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της εξειδίκευσης και της καινοτομίας που επιζητούμε στην κοινότητα των συνεργατών της Microsoft για την εφαρμογή πρωτοποριακών λύσεων».

Το βραβείο της Microsoft “Country Partner of the Year” απονέμετε τιμητικά στους συνεργάτες κάθε χώρας, οι οποίοι υλοποίησαν πολλαπλά έργα για πελάτες, με αρτιότητα και επαγγελματισμό, βασισμένα σε προϊόντα της Microsoft κατά το προηγούμενο έτος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που η Μicrosoft βράβευσε την Office Line ως τον καλύτερο συνεργάτη της χρονιάς για την ελληνική αγορά στο Inspire, το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών μας στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα. Η Office Line είναι ο πλέον αξιόπιστος Microsoft Gold partner και σύμβουλος για τις Microsoft τεχνολογίες πάνω από 20 χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού γύρω από το Modern Workplace χρησιμοποιώντας το M365 και έχοντας στο επίκεντρο όλων των έργων την μεταφορά υποδομών και δεδομένων στο Azure Cloud.» υπογράμμισε ο Χριστόδουλος Παπαφώτης, Commercial and Partner Director της Microsoft Ελλάδας.

Share.

Comments are closed.