Η Μ-STAT με περίπτερο στο Wholesale World Congress

0

H Μ-STAT συμμετέχει με περίπτερο στο Wholesale World Congress (WWC)! Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι μέρος σειράς συνεδρίων που επικεντρώνονται στην ανίχνευση επιχειρηματικών ευκαιριών στο τομέα της διαχείρισης μαζικών μηνυμάτων και αποτελεί πόλο έλξης εταιρειών απ΄ όλο τον κόσμο.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στη Μαδρίτη και η Μ-STAT θα έχει το περίπτερό της, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αφορά SMS (SMS Exchange Corner, stand 18). Στο συγκεκριμένο συνέδριο, αυτή τη χρονιά συμμετέχουν πάνω από 300 εταιρείες  από 56 χώρες!

Η Μ-STAT, εξειδικεύεται στο Mobile Μessaging και έχει ήδη εξασφαλίσει απευθείας δρομολογήσεις για τερματισμό SMS σε Νοτιανατολική Ευρώπη & Ισπανία, μέσα από σημαντικές και στρατηγικές συνεργασίες με πολυεθνικούς κολοσσούς στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Επίσης, η Μ-STAT είναι ένας από τους 19 επίσημους συνεργάτες της Rakuten Viber παγκοσμίως και έχει απευθείας διασύνδεση μαζί της για την υπηρεσία Viber Service Messages, ενώ συμμετέχει στο Early Access Program της Google για το RCS (Rich Communication Services) παρέχοντας πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της.

Η συμμετοχή της M-STAT στο Wholesale World Congress πιστοποιεί για άλλη μια φορά τη συνεχή προσπάθεια για το βέλτιστο τερματισμό SMS, σε διεθνές επίπεδο.

Share.

Comments are closed.