Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη Forthnet – άγνωστο πότε και αν θα καταλήξουν

0

«No news is good news», λέγεται, και στην περίπτωση της Forthnet μένει να επιβεβαιωθεί, αν και η… εξίσωση φαίνεται να είναι από τις δυσκολότερες στο ελληνικό επιχειρείν. Κατά την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ η διοίκηση της Wind με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο, Νάσο Ζαρακαλή, το μόνο που άφησε να διαφανεί είναι πως οι συζητήσεις με τις τράπεζες συνεχίζονται στη βάση της πρότασης που έχει κατατεθεί από τις Vodafone και Wind.

Στη διαδικασία φαίνεται να έχει επιστρέψει και ο Αντέννα, γεγονός που σημαίνει ότι οι τράπεζες δεν ήταν σε θέση να αποφασίσουν για το μέλλον της Forthnet, έπειτα από τις αποκλειστικές διαπραγματεύσεις που είχαν με τις Vodafone και Wind, έως το τέλος του Ιανουαρίου.

Η εξεύρεση επενδυτή για τη Forthnet αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά θρίλερ που έχει εξελιχθεί στη χώρα και στο μεταξύ η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία παρά την έλλειψη ρευστότητας εξυπηρετεί ένα σημαντικό αριθμό επενδυτών και επιδιώκει την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία.

Share.

Comments are closed.