Η Accenture εκδημοκρατίζει τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης

0

Στο πλαίσιο του MWC19, η Accenture παρουσίασε την καινοτόμο πλατφόρμα Εφαρμοσμένης Νοημοσύνης (Applied Intelligence), με σκοπό να βοηθήσει του πελάτες της να προχωρήσουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στην πλατφόρμα Applied Intelligence, ενσωματώνονται λειτουργίες Data Analysis με χρήση Machine Learning, αξιοποιώντας λύσεις και εργαλεία από κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας, ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία των κατάλληλων λύσεων με φόντο την εποχή του IoT.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Accenture, η πλατφόρμα Applied Intelligence μπορεί να οδηγήσει σε πρωτοφανή ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα, ξεκλειδώνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα για κάθε επιχείρηση.

Στο περίπτερο της εταιρείας στο Hall 2 της έκθεσης παρουσιάζεται μια σειρά από use cases για περισσότερες από 40 βιομηχανικές λύσεις με χρήση της Applied Intelligence Platform που βοηθούν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ τεχνολογίας πληροφοριών και επιχειρησιακής τεχνολογίας.

Κατά την επίσκεψή μας στο booth της Accenture, συνομιλήσαμε με την κ. Αθηνά Κανιούρα, Chief Analytics Officer & Global Head of Applied Intelligence της Accenture. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του InfoCom.

Share.

Comments are closed.