Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, συμμετέχει για ακόμα μια φορά στο μεγαλύτερο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, MWC Barcelona (πρώην Mobile World Congress), το οποίο θα διεξαχθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 στην Ισπανία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η εταιρεία θα παρουσιάζει στο περίπτερο της 7B50, στην Αίθουσα 7, μία νέα σειρά συστημάτων ασύρματης πρόσβασης και δικτύων, καθώς και καινοτόμες λύσεις στον τομέα των Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, της τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) για πληροφορίες δικτύου και των εφαρμογών για Έξυπνες Πόλεις.

Στα εκθέματα της Intracom Telecom θα περιλαμβάνεται η πλατφόρμα επόμενης γενιάς αμιγώς εξωτερικής χρήσης UltraLink, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές για 5G backhaul και fronthaul, προσφέροντας χωρητικότητα που φθάνει τα 30 Gbit/s και αξιοποιώντας ένα κανάλι συχνότητας 2 GHz. Επιπλέον, εμπλουτίζεται η σειρά πολυσημειακών προϊόντων (PtMP) WiBAS της Intracom Telecom καθώς προστίθενται δύο νέες λύσεις. Η πρώτη είναι το WiBAS micro-BS, η οποία λειτουργεί στη ζώνη των 28 GHz και παρέχει μια υπερσύγχρονη IP συνδεσιμότητα για δίκτυα σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA). Η δεύτερη προσθήκη είναι μία νέα έκδοση του WiBAS-Connect για ακόμα ευκολότερη εγκατάσταση, η οποία αποτελεί τον πιο μικρό και ελαφρύ αμιγώς εξωτερικής χρήσης τερματικό σταθμό μικροκυματικής ζεύξης για πρόσβαση οικιακών και εταιρικών συνδρομητών. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ολοκληρώνεται με το OmniBAS-10P, το νεότερο μοντέλο του OmniBAS-4P, ενώ η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο λογισμικού αφορά στην ενσωμάτωση πρωτοκόλλων IP/MPLS που παρέχονται μέσα από την οικογένεια προϊόντων OmniBAS, και οι οποίες τα μετασχηματίζουν σε μια σειρά έξυπνων προϊόντων δικτύωσης.

Στον τομέα του Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού, η εταιρεία θα παρουσιάζει νέα σενάρια χρήσης και υλοποίησης της πλατφόρμας Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, που επιτρέπουν στους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους να διαμοιράζονται φυσικούς δικτυακούς πόρους και σημεία πρόσβασης σαν να ήταν ο καθένας από αυτούς ο μοναδικός κάτοχος. Η Πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ποικίλες επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως την περιαγωγή σε δίκτυα Wi-Fi (Wi-Fi Roaming), καθώς και την αξιοποίηση Wi-Fi υποδομών για εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων. Όλα αυτά μπορούν και προσφέρονται με ασφάλεια είτε μέσω τοπικής εγκατάστασης είτε σαν cloud εφαρμογές, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών Platform-as-a-Service. Επιπλέον, η Intracom Telecom στον τομέα των Big Data & ΑΙ, θα παρουσιάζει σενάρια επόμενης γενιάς, βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι Πάροχοι και οι Επιχειρήσεις δημιουργούν κι εξάγουν μοναδική προστιθέμενη αξία από τα δεδομένα των δικτύων και των λειτουργιών τους.

Τέλος, από τον τομέα των «Έξυπνων Πόλεων», θα παρουσιαστεί η ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης εφαρμογών IoT (uiTOP) της Intracom Telecom, που δημιουργεί ένα ενιαίο περιβάλλον προηγμένης διαχείρισης και ελέγχου των «Έξυπνων Πραγμάτων», σε διάφορους τομείς. Η πλατφόρμα καταφέρνει να ενεργοποιήσει κι ενοποιήσει εφαρμογές IoT που επικεντρώνονται στην υποδομή των Έξυπνων Πόλεων, όπως ο φωτισμός, η στάθμευση, η διαχείριση αποβλήτων, το περιβάλλον, η ενέργεια και οι υπηρεσίες κοινής ωφελείας, η μεταφορά και ο εφοδιασμός.

Για να εξερευνήσετε τα σημαντικότερα εκθέματα της Intracom Telecom στο MWC Barcelona 2019, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.intracom-telecom.com/misc/mwc19/


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.