Η Nokia οδηγεί τις εξελίξεις στο 5G

0

Μέθοδοι, λύσεις και εξοπλισμός για τη διασύνδεση της βιομηχανίας, των πόλεων και του καταναλωτικού κοινού μέσω της 5ης γενιάς δικτύων, αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες της παρουσίας της Nokia στο MWC19.

Σε ότι αφορά τη βιομηχανία, οι λύσεις της Nokia συμβάλλουν καταλυτικά στην ορθή διαχείριση και αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να διευρυνθεί η παραγωγικότητα, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και μειώνοντας αισθητά τα κόστη.

Οι πόλεις, από έξυπνες μετασχηματίζονται σε ευφυείς, παράγοντας προστιθέμενη αξία όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για τους πολίτες. Τα επιμέρους συστήματα Wi-Fi, φωτισμού, απορριμάτων, surveillance κ.α., διαχειρίζονται μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας, επιτρέποντας τον καλύτερο δυνατό έλεγχο.

Το 5G αλλάζει άρδην και τον ττόπο με τον οποίο οι τελικοί καταναλωτές ζουν, εργάζονται και ψυχαγωγούνται, αναζητώντας διαρκώς την εξιδανικευμένη εμπειρία.

Κατά την επίσκεψή μας στο Hall 3, περιηγηθήκαμε στα εκθέματα του booth της Nokia και συνομιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Κορωναίο, Customer Team Head DT South (Ελλάδας & Αλβανίας της εταιρείας, για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και την τοποθέτηση της Nokia στην εποχή του 5G με το πλέον ολοκληρωμένο portfolio λύσεων.

Share.

Comments are closed.