Τα ελληνικά startups 4YFN στο Mobile World Congress 2019 στη Βαρκελώνη

0

Η Ελλάδα συμμετέχει για έβδομη συνεχή χρονιά με εθνικό περίπτερο στο GSMΑ Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 25 – 28 Φεβρουαρίου.

Η αποστολή, συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΚΕΕ, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και το Enterprise Greece και υποστηρίζεται από την ΕΕΚΤ, το ΣΕΠΕ, το Corallia, την HETiA και ένα ευρύτερο σύνολο φορέων της καινοτομίας.

Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Η ελληνική αποστολή στο MWC2019, που αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής τεχνολογίας, θα διαθέτει 2 περίπτερα, 1 στον κεντρικό χώρο της έκθεσης και 1 στο χώρο της παράλληλης εκδήλωσης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις 4 Years From Now (4YFN), υποδηλώνοντας έτσι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δίνουν οι διοργανωτές για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των νέων επιχειρήσεων και τη δικτύωσή τους στη διεθνή αγορά.

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων έχουν προγραμματιστεί workshops με την συνεργασία των φορέων που υποστηρίζουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως το οικοσύστημα νέων επιχειρηματιών του  egg (πρωτοβουλία της Eurobank & του Corallia), η ΘΕΑ (Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθηνών) πρωτοβουλία του Ε.Β.Ε.Α. για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και το ΙΝVENT ICT (πρόγραμμα εκκίνησης επιχειρήσεων που αποτελεί μια συνεργασία της ΕΕΚΤ και του ΕΜΠ).

Στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί workshop στο ΘΕΑ (Αμερικής 8) με τη συμμετοχή των μελών της ελληνικής αποστολής, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους.

Ανάμεσα στις  νεοφυείς επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο 4YFN είναι και οι παρακάτω:
Deliver WOW, Wedding Agenda, House ID, Brain InsurTech, AGW Simulations, Happyland Entertainment, Infin8, Ismood.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.