Η Algosystems στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στο Cyber Security Challenge

0

Η Algosystems στηρίζει έμπρακτα με Χρυσή Χορηγία, την προσπάθεια της Ελληνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Cyber Security Challenge, που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο, στις 15-17 Οκτωβρίου. Ο διαγωνισμός, αποτελεί μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών (ENISA).

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανεύρεση, προσέλκυση και ανάδειξη μιας νέας γενιάς ταλέντων στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών.

Η Ελληνική ομάδα, η οποία συγκροτήθηκε μετά από πολύμηνη διαδικασία επιλογής, αποτελείται από 10 άτομα 14 έως 25 ετών και προπονείται εντατικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Την ευθύνη της Ελληνικής συμμετοχής, φέρει το Tμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και η αποστολή υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Ως υπερήφανοι Χρυσοί χορηγοί της Eλληνικής ομάδας κυβερνοασφάλειας, της ευχόμαστε εκ βαθέων, Καλή Επιτυχία!

H Algosystems, με τεράστια εμπειρία ως System Integrator σε λύσεις ICT & Security, μπορεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις τεχνολογικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, με εγκαταστάσεις σε πάνω από 18 χώρες και 4 ηπείρους. Με γνήσιο Cybersecurity DNA το οποίο έχει εμφυσηθεί στο νέο υπερσύγχρονο Managed Security & Security Operations Center, όπως και στo διευρυμένο Professional Services portfolio της, η Αlgosystems προστατεύει αποτελεσματικά τις υποδομές και τα data ενός Οργανισμού, δείχνοντας τον «δρόμο μπροστά» στις λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Share.

Comments are closed.