Η νέα καμπάνια «#ανυπομονώ για Public» είναι στον αέρα!

Ποιος αγαπάει το «περίμενε» την εποχή που το αύριο είναι ήδη… σήμερα; Ποιος περιμένει όταν μπορεί να παραγγείλει το smartphone που θέλει πριν καν κυκλοφορήσει ή να πάρει το τελευταίο game, πρώτος;

Το Public μοιράζεται την ίδια ανυπομονησία με σένα! Η νέα καμπάνια με την ανεβαστική μουσική που σου φτιάχνει τη διάθεση αποτυπώνει με δημιουργικό και νεανικό τρόπο τα στοιχεία που συνδέουν το Public με τους «ανυπόμονους» επισκέπτες του. Η περιέργεια όχι δεν σκοτώνει τη γάτα…αλλά σε βγάζει σε άλλους κόσμους!

Για ακόμη μία χρονιά, το Public, με την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας είναι ο απόλυτος προορισμός για να βρεις χιλιάδες προϊόντα, από smartwatches έως τα καλύτερα ηχεία. Γιατί μόνο στο Public, όλα αυτά για τα οποία ανυπομονείς γίνονται πραγματικότητα! Τα πολύ-αναμενόμενα smartphones και laptops, τα gadgets που βιάζεσαι να πιάσεις στα χέρια σου, τα βιβλία που θα γίνουν τα επόμενα best sellers, τα παιχνίδια για τα οποία θα μιλούν όλοι.

Για όλα όσα ανυπομονείς, ο προορισμός είναι ένας!

Και μην ξεχνάς ότι το Public.gr έχει εξελιχθεί στο 1ο ελληνικό Market Place, ένα τεράστιο online mall με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία με νέες κατηγορίες και προϊόντα, για να βρίσκεις ό,τι αναζητάς μόνο με μερικά κλικ!

Ανυπομονείς για όλα τα παραπάνω; Ανυπομονείς για Public!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.