Αlgosystems: βραβεία Commercial Μarket Partner και Lifecycle Μanagement Partner της Cisco Greece

0

Σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά αφιερωμένη στους συνεργάτες της, η Cisco ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου διπλή τιμητική διάκριση προς την Algosystems, αυτή του Commercial Market Partner of the Year” αλλά και του Lifecycle Management Partner of the Year”.

Το βραβείο “Commercial Market Partner of the Year” που απονεμήθηκε στην Algosystems, αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco για την επίτευξη διψήφιου ρυθμού ανάπτυξης 26,5% στη συγκεκριμένη αγορά μέσα στο 2017-του μεγαλύτερου από τους υπόλοιπους συνεργάτες της Cisco στην Ελλάδα-αποτέλεσμα της επένδυσης της εταιρίας στην αγορά αυτή.

algosystems-new

Eπίσης, η Algosystems απέσπασε και το βραβείο Lifecycle Management Partner of the Year. Η διάκρισή αυτή είναι απόρροια της αποτελεσματικής χρήσης όλων των Intelligence εργαλείων της Cisco πραγματοποιώντας πολλαπλά network discoveries σε πελάτες, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά σε παλαιό εξοπλισμό τους, προτείνοντας παράλληλα την καταλληλότερη ανά περίπτωση αναβάθμισή του και επιτυγχάνοντας μειωμένο ρίσκο και αυξημένη παραγωγικότητα για τους πελάτες της Algosystems μέσω της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών.

Για μία ακόμα χρονιά η Algosystems, Cisco Gold Partner, τιμήθηκε από τη Cisco με σημαντικές διακρίσεις που προκύπτουν από την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών για πάνω από 2 δεκαετίες και από την επένδυση της Algosystems στην αποτελεσματική και σταθερή σχέση προστιθέμενης αξίας με τους πελάτες της που ακολουθείται και από σημαντικά, αυξημένα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Share.

Leave A Reply