Καινοτόμες δράσεις του Ιδρύματος Vodafone, οι οποίες συνδυάζουν την δύναμη της τεχνολογίας και της κοινωνικής προσφοράς, παρουσίασε η Vodafone Ελλάδας στην εκδήλωση Digital Disruption Sessions που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum.

Το μήνυμα του Ιδρύματος Vodafone είναι ότι τεχνολογία μπορεί να ενδυναμώσει την κοινωνία και να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο κοινωνικών προγραμμάτων και συνοψίζεται στη φράση “Connecting for Good”. Συνδυάζοντας τη φιλανθρωπική προσφορά της Vodafone με την τεχνολογία, το Ίδρυμα Vodafone είναι σε θέση να συνδεθεί για το καλό και να κάνει τη διαφορά στον κόσμο.

vodafone-delphi-forum

Στo πλαίσιο της εκδήλωσης, η Διευθύντρια Νομικών και Κανονιστικών Θεμάτων & Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας, Μαρία Σκάγκου δήλωσε: «Ο κόσμος μας αλλάζει διαρκώς, με νέες προκλήσεις και αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες. Στο Ίδρυμα Vodafone πιστεύουμε οι τεχνολογίες των επικοινωνιών έχουν τη δύναμη να συμβάλλουν σημαντικά σε καίριους τομείς της ζωής μας, όπως είναι η πρόσβαση στην υγεία, στην εκπαίδευση, αλλά και η κοινωνική ενσωμάτωση».

Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης, της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης. Σε αυτό το διάστημα, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς, ενώ τον τελευταίο χρόνο, μέσα από τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 706.000 πολίτες.

Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, τα Εργαστήρια STEMpowering Youth στην περιφέρεια, το Επίκεντρο της ActionAid, τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, τα προγράμματα Instant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το πρόγραμμα World of Difference για την απασχόληση νέων σε ΜΚΟ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply