Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Η M-STAT συμμετέχει στο ΜWC και στο 4YFN

0

H Μ-STAT, για 6η συνεχή χρονιά, θα λάβει μέρος στο Mobile World Congress, την έκθεση mobile τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί από 26/2 έως 1/3, στη Βαρκελώνη. Η εταιρία θα προωθήσει την προηγμένη omni messaging πλατφόρμα της, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιoύν ταυτόχρονα, 3 κανάλια σύγχρονης mobile επικοινωνίας για την αποστολή μηνυμάτων: Viber Messages, Push Notifications και SMS.

m-stat_8

Επιπλέον, η M-STAT θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο 4 Years From Now, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό event για επενδυτές και startups, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του MWC. H εταιρία θα προωθήσει το SchoolBus Alert, την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της για την καθημερινή οργάνωση και διαχείριση σχολικών διαδρομών.

Μέσω της πλατφόρμας, οι γονείς ενημερώνονται με Push Notifications ή SMS,  για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του σχολικού στη στάση, oι διαχειριστές κίνησης του σχολείου οργανώνουν τις διαδρομές των σχολικών, με στόχο τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων και την καθημερινή διευκόλυνση των γονέων και οι οδηγοί αντίστοιχα, βλέπουν αναλυτικά τις διαδρομές και  ελέγχουν παράλληλα τυχόν last-minute αλλαγές στο δρομολόγιό τους.

Συναντήστε την Μ-STAT στο 4YFN Montjuic Hall M8,  stand D2.1 

Share.

Leave A Reply