Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση της SingularLogic από την LIFERAY και η πιστοποίησή της ως Liferay Silver Service Partner. Η πιστοποίηση αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη προηγμένων διαδικτυακών λύσεων (Β2Β, Β2C, G2B, G2C) και υπηρεσιών, βασισμένων στην LIFERAY Digital Experience πλατφόρμα.

Η ενιαία πλατφόρμα LIFERAY DXP επιτρέπει την επιτυχή δημιουργία κάθε τύπου επιχειρηματικών μοντέλων και περιεχομένου, ενοποιώντας την πλοήγηση του τελικού χρήστη, αναβαθμίζοντας την ηλεκτρονική του εμπειρία και προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη αξία στον Οργανισμό που την υιοθετεί.

liferay

Ως ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα, παραμένει τεχνολογικά και προγραμματιστικά ευέλικτη, προσφέρει υψηλή αξιοπιστία, υλοποιεί ισχυρούς μηχανισμούς ασφάλειας, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και σταθερότητα και ολοκληρώνεται με πλήθος τρίτα πληροφοριακά συστήματα, γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα επικοινωνίας, προσφέροντας μέγιστη διαλειτουργικότητα.

H SingularLogic συνεχίζει στρατηγικά να επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, ενώ υλοποιεί και υποστηρίζει επιτυχημένες επιχειρηματικές λύσεις με υψηλή απόδοση επένδυσης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply