Η TP-Link στο Broadband World Forum 2017

0

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, θα συμμετάσχει στο Broadband World Forum (BBWF) που θα πραγματοποιηθεί στο Messe, στο Βερολίνο της Γερμανίας, στις 24-26 Οκτωβρίου 2017, με μότο της το τρίπτυχο “Αξιοπιστία. Ευελιξία. Συνδεσιμότητα.”. Θα παρουσιάσει το οικιακό σύστημα Wi-Fi, προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία G.fast και την τεχνολογία VDSL2 35b όπως και άλλα highlights, εστιάζοντας στην νέα αποστολή της εταιρείας να υποστηρίζει τους ISPs με εξελιγμένες λύσεις που θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους.

tp-link-sales-2016

Highlight I: Το έξυπνο Wi-Fi επιτυγχάνει έξυπνη κάλυψη σε όλο το σπίτι και περιαγωγή χωρίς διακοπές (seamless roaming)

Η λύση TP-Link Home Wi-Fi System είναι ένα mesh ασύρματο δίκτυο, που συμπεριλαμβάνει dynamic self-organization, automatic configuration synchronization, backhaul dedicated band, Seamless Roaming και Band Steering. Αυτή η λύση βοηθάει τους τελικούς χρήστες να δημιουργήσουν ένα ασύρματο δίκτυο υψηλής απόδοσης που καλύπτει κάθε γωνιά του σπιτιού, παρέχοντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το πρωτόκολλο TR-069 υποστηρίζεται, ώστε να επιτρέπει στους χειριστές να διαχειρίζονται από απόσταση τη διαμόρφωση του οικιακού Wi-Fi. Αυτό βοηθά τους ISPs να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης του εξοπλισμού τους και να μειώσουν το κόστος συντήρησης και υποστήριξης.

Highlight II: Το G.fast διευκολύνει τους ISPs να αναπτύξουν υπερυψηλές ταχύτητες στην ευρυζωνική σύνδεση

Τα προϊόντα G.Fast της TP-Link είναι μέρος μιας εξαιρετικής λύσης για τους ISPs. Το Archer GR2800v είναι ένα gateway που υποστηρίζει τις τεχνολογίες G.fast 106a και VDSL2 35b, παρέχοντας έως και 1 Gbps ταχύτητα στην ευρυζωνική σύνδεση. Με ενσωματωμένη υποδοχή SFP και διασύνδεση USB, το Archer GR2800v προσφέρει την ευελιξία να υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές πρόσβασης, όπως Fiber, EWAN και 3G / 4G dongle. Oι ταχύτητες που παρέχει το dual band Wi-Fi φτάνουν αθροιστικά μέχρι 2.767Mbps επιτρέποντας στους τελικούς χρήστες να απολαμβάνουν ένα υψηλής ταχύτητας και ταυτόχρονα αξιόπιστο δίκτυο που ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά στις ολοένα και αυξανόμενες online απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Οι πρόσφατες καινοτομίες ενσωματώνουν το G.fast μέσω SFP modules, υποστηρίζοντας το ITU-T G.9700 / 1 και άλλες τεχνολογίες ώστε να επιτυγχάνονται μέγιστες ταχύτητες μεταφοράς μέχρι 1 Gbps. Τα G.fast SFP modules υλοποιούν πραγματικό plug-and-play και επιτρέπουν στους ISPs να αναπτύξουν με μεγαλύτερη ευελιξία την υπηρεσία G.fast σε εφαρμογές FTTdp (Fiber To The Distribution Point).

Highlight III: Τα πιο πρόσφατα VDSL2 35b και GPON προϊόντα υποστηρίζουν τους ISPs στην ευέλικτη εγκατάσταση εξοπλισμού, με ποικίλα σενάρια πρόσβασης

Κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Φόρουμ Ευρυζωνικότητας 2017 – BBWF, η TP-Link θα παρουσιάσει την τελευταία γενιά προϊόντων VDSL2 35b, GPON, Wi-Fi Router και Range Extender, διαθέτοντας στους ISPs πληθώρα λύσεων για κάθε σενάριο πρόσβασης. Το Archer VR2810v είναι ένα προϊόν VDSL2 35b που διαθέτει ταχύτητες πρόσβασης έως και 350Mbps σε απόσταση εντός 600 μέτρων. Οι τεχνολογίες 11AC 4X4 Wave2 MU-MIMO και Beamforming εξασφαλίζουν εξαιρετική εμπειρία ασύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας για τους τελικούς χρήστες.

Με την έναρξη του Παγκόσμιου Φόρουμ Ευρυζωνικότητας 2017 – BBWF να πλησιάζει, μείνετε συντονισμένοι καθώς θα παρουσιαστούν περισσότερα νέα προϊόντα και λύσεις από την TP-Link.

Share.

Leave A Reply