Εντυπωσιακή παρουσία της Deutsche Telekom στο MWC 2017

0

To περίπτερο της Deutsche Telekom δεσπόζει στο Hall 3 του MWC. Ο Γερμανικός κολοσσός, κάθε άλλο παρά κρύβει την φιλοδοξία του να ηγηθεί της Διασυνδεμένης Ευρώπης και το σύνθημά του “Feel connected all over Europe” το αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

DSC_1121

Φυσικά, οι ίδιες οι διαστάσεις του περιπτέρου (λέμε τώρα) των 1.200 τετραγωνικών μέτρων, είναι ανάλογο του μεγέθους του Γερμανικού γίγαντα. Το φετινό concept έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει την εμπειρία της ζωής σε μια συνδεδεμένη Ευρώπη. Επιβλητική είναι και η ύπαρξη του 22×6 μέτρων video wall που προσφέρει στους επισκέπτες μια γεύση από το όραμα της «Συνδεμένης πόλης» του μέλλοντος. Διαδραστικές βιτρίνες με θέματα τις δραστηριότητες στις οποίες επικεντρώνεται η Deutsche Telecom, αναδεικνύουν την οπτική γωνία με την οποία η στρατηγική των Γερμανών συνδέεται με το όραμα σε ξεχωριστά Virtual hands-on.

DSC_1172

«Feel the best network», «5G FOR GOOD» και «Feel the connected life» είναι οι βάσεις της στρατηγικής την οποία έχει σχεδιάσει η εταιρεία και παρουσιάζει στο περίπτερό της, ξεφεύγοντας από τη θεωρία, επιδεικνύοντας λειτουργικά μοντέλα διασύνδεσης.

Φυσικά, κορμός όλου του οικοδομήματος είναι το 5G, το οποίο πέρυσι οι Γερμανοί υποδείκνυαν ως το μέλλον, ενώ φέτος δηλώνουν έτοιμοι να το εφαρμόσουν.

Ρομποτικές εφαρμογές, επαυξημένη πραγματικότητα και εφαρμογές στην αυτοκίνηση, είναι για την DT μερικοί από τους πυλώνες εφαρμογής του 5G στην καθημερινότητα των ευρωπαίων.

Share.

Leave A Reply