Επιμένει η Vodafone στην καταγγελία για το What’s up

0

Παρά το γεγονός ότι από την αρχική καταγγελία – προσφυγή στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) περί κατάχρησης των κανόνων του ανταγωνισμού από την Cosmote στην καρτοκινητή, έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια, για τη Vodafone Ελλάδος το θέμα συνεχίζει να θεωρείται μείζον.

 BN-LR029_Vodafo_P_20151211062315

Αυτό έγινε σαφές από την διευθύντρια νομικών, κανονιστικών θεμάτων και εταιρικών σχέσεων της Vodafone, Μαρία Σκάγκου, στο περιθώριο της ενημέρωσης για τον Κανονισμό Vectoring.  Ερωτηθείς σχετικά το ανώτερο στέλεχος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας είπε πως κατά την άποψη της Vodafone το πρόβλημα του πως τιμολογούνται οι κλήσεις on net συνεχίζει να υφίσταται στις συνδέσεις καρτοκινητής της Cosmote και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για να υπάρξει απόφαση της ΕΕΤΤ παραμένει αμείωτο.  

Σύμφωνα επίσης με την κα Σκάγκου η ΕΕΤΤ ρωτήθηκε πρόσφατα, μετά δηλαδή την τοποθέτηση του Δημήτρη Τσαμάκη στην θέση του προέδρου, αν θα ήθελε να υποβληθούν επικαιροποιημένα στοιχεία . «Υπάρχει μια εξομάλυνση στη λειτουργία της ΕΕΤΤ μετά την τοποθέτηση προέδρου, ευελπιστούμε ότι θα βγει σύντομα και η απόφαση» κατέληξε η ίδια.​

 

Share.

Leave A Reply