Επιβράβευση από τις διαφημίσεις στα video uploads του Twitter

0

Μία ενδιαφέρουσα κίνηση έκανε το Twitter, απευθυνόμενο στους χρήστες που ανεβάζουν βίντεο στα posts τους.
twitter-videoΣυγκεκριμένα όσοι επιλέγουν το γνωστό microblogging site για να δημοσιεύουν βίντεο, θα λαμβάνουν ένα μερίδιο των κερδών από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο. Αν σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί πρόκειται για ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με αυτό που προσφέρει και το Youtube. Μάλιστα το Twitter προσέφερε ήδη αυτή την επιλογή σε γνωστά τηλεοπτικά μέσα για το περιεχόμενο τους, όμως τώρα το πρόγραμμα οικονομικής επιβράβευσης είναι ανοικτό για όλους τους χρήστες. Να διευκρινίσουμε εδώ ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- ισχύει μόνο για τους χρήστες στην Αμερική. Αν και δεν παρέχουν τέτοιες επιλογές στους χρήστες ακόμα, τα Facebook, Instagram και Snapchat μπαίνουν και αυτά δυναμικά στο παιχνίδι του video upload, κυρίως με μεγάλα στούντιο και celebrities. Το ποσοστό που κερδίζουν οι χρήστες του Twitter είναι 70% ενώ οι χρήστες του Youtube 55%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply