Η RBS, με την πρωτοπόρα cloud υπηρεσία “Link4all”, καινοτομεί στη διεθνή και Ελληνική αγορά

0

Η υπηρεσία “Link4all”, εγκατεστημένη στο Azure  Cloud της Microsoft, σχεδιάστηκε  αποκλειστικά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λιανικής, Χάρη στην εξαιρετική της λειτουργικότητα, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο στα “χέρια” των λιανεμπόρων, προκειμένου οι τελευταίοι να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον ανταγωνισμό που υφίστανται από τις μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

cloud
Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας αυτής ο κάθε λιανέμπορος μπορεί να συνδεθεί ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε (Laptop, Tablet, Smartphone) με το ταμειακό του σύστημα και να αποκτήσει σε πραγματικό χρόνο, πλήρη ενημέρωση των πωλήσεων και των ταμειακών κινήσεων του καταστήματός του.  Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα στον λογιστή της επιχείρησης, χωρίς πρόσθετο κόστος να ενημερώνεται άμεσα και αξιόπιστα για όλα τα φορολογικού ενδιαφέροντος δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στο ταμειακό σύστημα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα.

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός ή μηχανογράφος που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο ταμειακό σύστημα, επίσης χωρίς πρόσθετο κόστος, μπορεί να επεμβαίνει απομακρυσμένα και να προβαίνει σε τεχνικές επιδιορθώσεις ή σε πρόσθετες ενημερώσεις των δεδομένων που έχουν καταχωρηθεί σε αυτό.

Η λειτουργία της υπηρεσίας “Link4all” βασίζεται( κάτω από διαπιστευμένες διαδικασίες σύμφωνα με το ISO 27001) στην άντληση, σε πραγματικό χρόνο και με πλήρη ασφάλεια (SSL/TLS1), των δεδομένων από το διασυνδεμένο ταμειακό σύστημα του καταστήματος. Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται και καταχωρούνται από την υπηρεσία, προκειμένου να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε, με τρόπο απλό και φιλικό προς το χρήστη, άμεση πληροφόρηση σχετικά με την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα του καταστήματος.

Παρόλο που η υπηρεσία “Link4all” δεν υπολείπεται σε λειτουργικότητα, συγκριτικά με τα ακριβά και πολύπλοκα συστήματα που χρησιμοποιούν οι μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, προσφέρεται σε υποπολλαπλάσιο κόστος σε σχέση με αυτά.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply