Νέες υπηρεσίες ασφάλειας της Cisco με βάση στο cloud

0

Η Cisco ανακοίνωσε πρόσφατα νέες υπηρεσίες και λύσεις ασφαλείας που βασίζονται στο cloud και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρχιτεκτονική ασφαλείας threat-centric της Cisco.

cisco

Η σειρά λύσεων περιλαμβάνει τις βέλτιστες επιλογές ασφαλείας, με ειδική σχεδίαση για ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και ευχρηστία, ενώ προσφέρει στις εταιρείες αποτελεσματικότερη προσέγγιση για την προστασία των ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων τους. Από το δίκτυο έως το end point και το cloud, η αρχιτεκτονική προσέγγιση της Cisco εντοπίζει περισσότερες απειλές και βοηθά τους πελάτες της να τις αντιμετωπίσουν σε λιγότερο από 17 ώρες, δηλαδή πολύ πιο γρήγορα από την τυπική πρακτική του κλάδου (100 ημέρες).

Καθώς η ψηφιακή μεταμόρφωση των εταιρειών έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση περισσότερων χρηστών, συσκευών και εφαρμογών στο διαδίκτυο, οι εταιρείες καλούνται να προστατεύσουν ένα διευρυνόμενο μέτωπο επιθέσεων. Με μεγαλύτερο χώρο δράσης και περισσότερες δυνατότητες για εξασφάλιση κέρδους, οι διαδικτυακοί εισβολείς επιτίθενται αδυσώπητα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και μεμονωμένους χρήστες. Για να τους αντιμετωπίσουν, οι εταιρείες θέτουν σε εφαρμογή έως και 70 διαφορετικά προϊόντα ασφαλείας για την κάλυψη μιας σειράς αναγκών. Πρόκειται για μια πρακτική που δυσχεραίνει τη διαχείριση του προβλήματος και συχνά καθιστά πιο ευάλωτες τις επιχειρήσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Αν και δυνητικά αυξάνει τις δυνατότητες, η συμβατική και στοχευμένη προσέγγιση στην ασφάλεια μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη πολυπλοκότητα, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε χάσμα ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια για τις επιχειρήσεις. Μέσω της αρχιτεκτονικής της, η σειρά λύσεων ασφαλείας της Cisco αυξάνει τις δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα περιορίζει την πολυπλοκότητα, προσφέροντας στους πελάτες μια εναλλακτική προσέγγιση που τους βοηθά να «κλείσουν» το χάσμα και να είναι πιο ασφαλείς.

Συνδυάζοντας απόλυτο έλεγχο του δικτύου και ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων προϊόντων, η Cisco ενσωματώνει την ασφάλεια στα σημεία σύνδεσης των χρηστών, έτσι ώστε το δίκτυο, τα σημεία πρόσβασης και τα τελικά σημεία να είναι ασφαλή, προτού καν συνδεθεί ο χρήστης.

Share.

Leave A Reply