Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

“A Day with Great People”: Η νέα καμπάνια της Microsoft Ελλάς

0

Η Microsoft Ελλάς, εμπνευσμένη από το κεντρικό μήνυμα των Windows 10, “Do Great Things”, δημιούργησε, σε συνεργασία με την GoPro την ξεχωριστή καμπάνια, “A Day with Great People”.

Microsoft_DoGreatThings_2

Στόχος της Microsoft είναι να αναδείξει την προσπάθεια καθημερινών ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας, και επιλέγουν να ξεπερνούν τα όρια τους, με μοναδικό κίνητρο να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η καμπάνια έκανε πρεμιέρα με πρωταγωνιστή τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής του στον εθελοντισμό, στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσα από αθλητικές δραστηριότητες.

Η Microsoft, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, να πρωταγωνιστήσουν σε εντυπωσιακά βίντεο, με τη χρήση καμερών δράσης GoPro, προκειμένου να διηγηθούν την ξεχωριστή ιστορία τους και τους τρόπους με τους οποίους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μας εμπνεύσει και να μας παρακινήσει στο να κάνουμε και εμείς σπουδαία πράγματα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στο πρώτο βίντεο της καμπάνιας, ο Λευτέρης Παρασκευάς περιγράφει πώς πίσω από την κάθε του προσπάθεια να ξεπεράσει τον εαυτό του και τα όρια του, κρύβεται πάντα ένας καλός σκοπός. Μέσα από τις δράσεις του, επιθυμεί να αυξήσει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να παρακινήσει την φιλανθρωπική συνείδηση των ανθρώπων. Όπως τονίζει και ο ίδιος «Δίνοντας τη βοήθεια μου στους άλλους βρίσκω νόημα να ξεπερνώ τα όρια μου.»

Η Microsoft, με βασικό όχημα την τεχνολογία, και συγκεκριμένα τη δύναμη των Windows 10, στηρίζει και ενισχύει τους ανθρώπους, προσφέροντας τους πρόσβαση στα πιο καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες, προκειμένου να πετυχαίνουν και να κάνουν περισσότερα. Στο πλαίσιο αυτό, η Microsoft θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά στη χώρα μας και να προβάλλει τις μοναδικές ιστορίες τους, αναδεικνύοντας το έργο τους και στηρίζοντας τους ώστε να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο της καμπάνιας “A Day with Great People”

Share.

Leave A Reply