Στην ουσιαστική της φάση περνά η διαδικασία για την παροχή 4 τηλεοπτικών αδειών με το πέρας σήμερα της προθεσμίας κατάθεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη δημοπρασία.

scegliere-la-migliore-tariffa-per-a-paytv

Εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ήδη καταθέσει ο Skai και σύμφωνα με πληροφορίες και το Star. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή στη δημοπρασία του Αντέννα και του Alpha, ερωτηματικά υπάρχουν για το Μέγα, ενώ ως ενδιαφερόμενοι για τηλεοπτική άδεια αναφέρονται γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του ποδοσφαίρου και άλλοι επιχειρηματίες όπως ο Ιβαν Σαββίδης και ο Χρήστος Καλογρίτσας. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Forthnet δεν θα συμμετάσχει στη δημοπρασία.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αμφισβητεί τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας, ωστόσο, με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων στις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί από τα υφιστάμενα τηλεοπτικά κανάλια.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply