Το Υπουργείο συνεργάζεται με τις Τηλεπικοινωνιακές Εταιρείες

0

Τη χρηματοδότηση τεχνολογικού πάρκου από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες διαπραγματεύεται με τις διοικήσεις τους ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

 Χρήστος Σπίρτζης

Όπως είπε κατά την ακρόαση νέου προέδρου της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) Δημήτρη Τσαμάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι εταιρείες προκειμένου να πετύχουν λύσεις σε θέματά τους (αναφερόταν στις κεραίες) «θα πρέπει να δώσουν κάτι στην Κοινωνία».

Ο κ. Σπίρτζης συμπλήρωσε ότι η συμφωνία με τις εταιρείες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και βρίσκεται στη φάση της υπογραφής της. ​


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply