Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στη Cyta Ελλάδος, ο όμιλος Cyta διευκρινίζει τα ακόλουθα:

CYTA (1)

• Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.
• Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας. Με δυο λόγια, αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική.
• Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για τη Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία.
• Ήδη, ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων.
• Ο όμιλος Cyta στέκεται δίπλα στη Cyta Ελλάδος στην πορεία ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά. Με την εμπιστοσύνη των 300.000 συνδρομητών στην Ελλάδα, το υπερσύγχρονο δίκτυο υποδομών οπτικών ινών, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξίας της, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων.
• Στην κατεύθυνση αυτή, ο όμιλος Cyta στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply