Πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δράσεις έχει προγραμματίσει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

ote-museum-2

Οι οικογένειες που θα επισκεφθούν το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ, το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου και την Τετάρτη 18 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαφορετικές δράσεις, τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του μουσείου, που είναι εμπνευσμένες από τις συλλογές τηλεπικοινωνιών αλλά και από τη φετινή θεματική της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία».

Αναλυτικότερα τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν,
Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου:

«Ιστορίες Τηλεπικοινωνιών στον κήπο του Μουσείου», (για οικογένειες με παιδιά 4 – 6 ετών, ώρα: 10:00-11:00)

«Μια βαλίτσα γεμάτη Τηλεπικοινωνιακές Ιστορίες! Έλα να τις ανακαλύψουμε!»
(για οικογένειες με παιδιά 7 – 12 ετών, ώρες: 11:30-13:00)

Τα παρακάτω προγράμματα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου καθώς και την Τετάρτη 18 Μαΐου:

«Street Art στην αυλή του Μουσείου …» (για παιδιά 6 – 14 ετών), & Ξενάγηση «Τηλε-περίπατος στο χρόνο… !», Σ/Κ, ώρες: 13:15-14:45 και Τετάρτη, ώρες 18:00 – 19:30).

Περισσότερο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, θα μπορούν να απολαύσουν και οι θεατές του ΟΤΕ TV μέσα από το ΟΤΕ HISTORY, το κανάλι με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό. Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17/5) και της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), το ΟΤΕ HISTORY έχει προγραμματίσει διάφορα ένθετα αφιερώματα στις τηλεπικοινωνίες, που βασίζονται κυρίως σε εκθέματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply