Συνεργασία Philips και Retail@Link

0

H Philips Lighting Hellas, πρωταγωνίστρια στην αγορά των προϊόντων Φωτισμού επέλεξε τις λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης της Retail@Link, του καινοτόμου παρόχου λύσεων Software as a Service για την ηλεκτρονική διασύνδεση εμπορικών συνεργατών.

philips-retaillink

Συγκεκριμένα, με τη λύση R@L e-Invoicing Paperless & Cloud Archiving, η Philips Lighting Hellas αποστέλλει ηλεκτρονικά τα παραστατικά της στο πελατολόγιό της, παρακολουθώντας με ευκολία το status παράδοσης στους παραλήπτες της. Επιπλέον, η εταιρεία αρχειοθετεί με ασφάλεια τα παραστατικά της στο Cloud, εξασφαλίζοντας εύκολη & ευέλικτη διαχείριση του ηλεκτρονικού της αρχείου, χωρίς να επιβαρύνει τις τοπικές υποδομές του οργανισμού.

Με τη διασύνδεση στο ευρύτατο δίκτυο e-Invoicing της Retail@Link που σήμερα φιλοξενεί περισσότερους από 50.000 παραλήπτες ηλεκτρονικών παραστατικών, η Philips Lighting Hellas εξασφαλίζει άμεση διασύνδεση με το πελατολόγιό της, διαρκή επέκταση & οικονομίες κλίμακας.

Η Philips Lighting Hellas έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα, την καινοτομία & την υψηλή τεχνολογία σε παγκόσμια κλίμακα. Επενδύοντας συνεχώς στην αειφόρο ανάπτυξη, η εταιρεία επέλεξε μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την εξέλιξη των λειτουργιών της, που συμβαδίζει με την ευρύτερη πολιτική του οργανισμού για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Share.

Leave A Reply