Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Νέο λογότυπο για την OTESAT_MARITEL

0

 

Σε αλλαγή λογοτύπου προχωρά η OTESAT_MARITEL, στο πλαίσιο καθιέρωσης ενιαίας εικόνας για όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση.

otesat

 

Το νέο λογότυπο της OTESAT_MARITEL αναδεικνύει την παρουσία του Ομίλου ΟΤΕ, που με το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εγγυάται την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Η καθιέρωση ενιαίας εικόνας για τις θυγατρικές, αυξάνει την αναγνωρισιμότητά τους και διευκολύνει την ταυτοποίηση τους ως μέλη του Ομίλου ΟΤΕ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OTESAT_MARITEL, κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος, δήλωσε σχετικά: «το νέο λογότυπο της OTESAT_MARITEL είναι σύγχρονο, δυναμικό και συγχρόνως απλό και εκφράζει τον ολοκληρωμένο κόσμο δορυφορικών επικοινωνιών που προσφέρει η εταιρεία σε ξηρά και θάλασσα. Επενδύοντας συνεχώς στη βελτίωση εμπειρίας των πελατών μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικής επικοινωνίας, για το σύνολο των αναγκών της ναυτιλιακής βιομηχανίας».

Share.

Leave A Reply