Η devolo στο Βroadband World Forum στο Λονδίνο

0

Με το σλόγκαν „Make your services whole-home-ready!“ η γερμανική devolo AG, θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην ΒBWF 2015 στον εκθεσιακό χώρο ExCeLτου Λονδίνου (20-22 Οκτωβρίου) μία σειρά από νέα προϊόντα από τον τομέα του Operator Solutions.

OEM-devPad_XL_web

Στο περίπτερο E 15 οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πολυάριθμες καινοτομίες γύρω από το δικτυωμένο σπίτι και πως αυτές οι λύσεις θα μπορούν να ενσωματωθούν από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Ο προσαρμογέας Powerline PLC 1200+ WiFi ac καθώς και ο νέος PLC 550 WiFi θα βρίσκονται στο επίκεντρο της εκθεσιακής παρουσίας. Επιπλέον το devolo Operator Solutions θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Home Control, μία ολοκληρωμένη λύση έξυπνου σπιτιού που αναπτύχθηκε στη Γερμανία.

Triple Play σε όλο το σπίτι – πιο ευέλικτο από ποτέ
IPTV, VoD, VoIP τηλεφωνία και φυσικά, η «κανονική» πρόσβαση στο Internet είναι διαθέσιμα στους τελικούς πελάτες που χρησιμοποιούν προσαρμογείς PLC devolo σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι τους. Οι προσαρμογείς Powerline/WiFi της devolo χρησιμοποιούν για το σκοπό αυτό απλά τη γραμμή ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο. Η νέα γενιά προσαρμογέων, μεταδίδει δεδομένα τόσο μέσω Powerline, όσο και ασύρματα με ένα εύρος ζώνης στην περιοχή του Gigabit καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή online και δικτυακών εφαρμογών ταυτόχρονα. Στα πλεονεκτήματα θα πρέπει να τονιστεί, ότι το hardware μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα, χωρίς ειδικά εργαλεία και τεχνικές γνώσεις. Οι τεχνολογίες της devolo, όπως η WiFi sync εξασφαλίζουν μία εξαιρετικά εύχρηστη διαμόρφωση.

devolo PLC1200+ WiFi ac και PLC550 WiFi – ολοκληρωμένη δικτύωση από την πρίζα
Η devolo θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της BBWF, το συνολικό χαρτοφυλάκιο των λύσεων Operator Solutions. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους δύο νεότερους προσαρμογείς PLC1200+ WiFi ac και PLC550 WiFi. Ο PLC1200+ WiFi ac αποτελεί την τρέχουσα ναυαρχίδα που συνδυάζει ένα εύρος ζώνης σε Powerline έως 1.200 Mbps με το εξαιρετικά γρήγορο WLAN ac. Παρέχει μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική πρίζα ρεύματος με αντιπαρασιτικό φίλτρο και δύο θύρες Gigabit Ethernet. Μεταδίδει και λαμβάνει WiFi ταυτόχρονα σε 2,4 και 5 GHz. Οι τεχνολογίες devolo range+ και ΜiMo, επιτυγχάνουν βέλτιστα αποτελέσματα όσων αφορά στη σταθερότητα, την ταχύτητα και το εύρος μετάδοσης, χάρη στη χρήση και των τριών γραμμών του κυκλώματος. Ο PLC 550 WiFi χρησιμοποιεί την τεχνολογία range+ ενώ ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα, είναι οι συμπαγείς διαστάσεις του που τον καθιστούν ιδανικό για χρήση ως ένα απομακρυσμένο σημείο πρόσβασης. Ο devolo PLC 550 WiFi παρέχει ασύρματη σύνδεση σε ταχύτητες έως 300 Mbps και Powerline έως και 500 Mbps και σε αποστάσεις που αντιστοιχούν σε 400 μέτρα καλωδίου.

OEM-Massband_XL_web

devolo Home Control – Εύκολο, ευέλικτο και αναβαθμίσιμο
Η devolo πηγαίνει την οικιακή δικτύωση ένα βήμα παραπέρα με τη λύση έξυπνου σπιτιού «Home Control». Η ολοκληρωμένη λύση δικτύωσης που εφαρμόζεται σε τομείς όπως την εξοικονόμηση ενέργειας, την εργονομία αλλά και την ασφάλεια είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης. Η devolo AG χρησιμοποιεί τα πρότυπα Z-Wave και dLAN Powerline ως τεχνική βάση, αλλά βασίζεται σε ένα ανοικτό σύστημα το οποίο μπορεί να επεκταθεί ανά πάσα στιγμή, με πρόσθετα στοιχεία hardware που είναι πιστοποιημένα κατά Z-Waveί.

Το Home Control βασίζεται σε ένα λογισμικό ελέγχου το οποίο καθοδηγεί τους τελικούς πελάτες διαισθητικά μέσα από κάθε τομέα εφαρμογής: Από την αρχική χρήση για τη δημιουργία των κανόνων αν/τότε, μέχρι και περίπλοκα σενάρια, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων που αφορούν στον έλεγχο του χρόνου. Ο χρήστης είναι δυνατόν να ρυθμίσει και να προσαρμόσει την εμφάνιση και την αίσθηση του user interface με μία σχετικά μικρή επένδυση. Το devolo Home Control μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα από τους τελικούς χρήστες.

Κλείστε τώρα μία συνάντηση
Η devolo θα συμμετέχει στην BBWF 2015 στο περίπτερο E 15. Για αιτήματα συνάντησης με στελέχη της devolo, επικοινωνήστε απευθείας μέσω e-mail με τον Jörg Baumann (joerg.baumann@devolo.de).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις τεχνολογίες devolo επισκεφθείτε το www.devolo.com/de/OEM-Portal


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply