Εντός του μήνα στη Βουλή το νομοσχέδιο για κανάλια και ΕΕΤΤ

0

Εντός του μήνα η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα τηλεοπτικά κανάλια και την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) όπως είπε κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρζης.

Σπιρτζης

Ο υπουργός Υποδομών πάντως μίλησε κυρίως για τις υποδομές και η μόνη του αναφορά για τις τηλεπικοινωνίες ήταν για το επίμαχο νομοσχέδιο όπου όπως είπε «θα διασφαλιστεί η παροχή δικτύου στο σύνολο της επικράτειας». Επίσης δεν παρέλειψε απευθυνόμενος προφανώς στην σημερινή αντιπολίτευση, να αναφερθεί στη Digea και στις ρυθμιστικές αρχές:

«Είναι καλό να μας απαντήσετε πως η μόνη εγκεκριμένη μελέτη στο Υπουργείο προβλέπει 257 σημεία εκπομπής και η υπουργική απόφαση που βγάλατε έχει 156. Νοιαζόσασταν για το κόστος επένδυσης της Digea, αλλά δε νοιάζεστε για τα νησιά μας, τη Θράκη μας, που είναι επίσης εθνικό θέμα να υπάρχει ελληνική τηλεόραση. Και βέβαια δε θα αφήσουμε τις Ρυθμιστικές Αρχές να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν, για να εξυπηρετούν συμφέροντα. Θα γίνουν πραγματικά Ανεξάρτητες Αρχές, με ανεξάρτητη λειτουργία.»

Share.

Leave A Reply