Στο τραπέζι της πολιτικής ηγεσίας οι Τηλεπικοινωνίες

0

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης θα έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τηλεπικοινωνιακοί παίκτες με τον υπουργό και το Γενικό Γραμματέα.

hands-full-b5e09d49d2e6fc9b9cd8e6419035e556

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια συνάντηση οικοδόμησης εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο κλάδος αποτελεί ένα από τους ελάχιστους πόλους ανάπτυξης της χώρας και ο μοναδικός που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι συνεχίζει να είναι επενδυτής «παντός καιρού».

Υποθέτουμε ότι σε αυτή τη συνάντηση θα γίνει και η επίσημη σύσταση του νέου Γενικού, ο οποίος είναι και αυτός που καταλαβαίνει την Τηλεπικοινωνιακή γλώσσα, τις ανάγκες και τις αγωνίες του κλάδου, ενώ όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν είναι αξιόπιστος συνομιλητής.

Από την πλευρά τους οι τηλεπικοινωνιακοί θα προσπαθήσουν να καταλάβουν το επίπεδο προτεραιότητας που έχει η νέα πολιτική διοίκηση θέσει για τις τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα.

Και όχι βέβαια σε επίπεδο προθέσεων, αλλά θέσεων επί πρακτικών ζητημάτων, όπως η συνέχιση των έργων ΣΔΙΤ, η χρηματοδότηση από τα ΕΣΠΑ, η φορολογία, η απρόσκοπτη ανάπτυξη των δικτύων για τα οποία έχει ήδη καταβληθεί πακτωλός χρημάτων και φυσικά η ενσωμάτωση των Τηλεπικοινωνιών στην Στρατηγική της χώρας.

Share.

Leave A Reply