Η ENCODE συμμετέχει στην 20η έκθεση Infosecurity Europe Conference & Exhibition

0

Η ENCODE, κορυφαία εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και αντιμετώπισης σύγχρονων απειλών στον κυβερνοχώρο, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση 20th Infosecurity Europe Conference & Exhibition που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο μεταξύ 2 – 4 Ιουνίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Olympia.

lgencode new-01 copy

Η Έκθεση “Infosecurity Europe” είναι το νούμερο ένα γεγονός στον τομέα ασφάλειας των πληροφοριών στην Ευρώπη με πάνω από 345 εκθέτες και φορείς παροχής υπηρεσιών, με το πιο ευρύ φάσμα νέων προϊόντων ενώ την Έκθεση θα επισκεφτούν πάνω από 15.000 επαγγελματίες του κλάδου που έρχονται από 70 χώρες.

Η ENCODE σύμφωνα με την «Cybersecurity-500», είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες ασφάλειας κυβερνοχώρου στον κόσμο και κατατάσσεται μεταξύ των 200 πρώτων σε παγκόσμια κλίμακα.

Print

Η συμμετοχή της ENCODE στην “Infosecurity Europe” εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας που εδώ και χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην παγκόσμια αγορά με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και το Ντουμπάι, ορίζοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply